• Szem körüli bőrelváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány nappal ezelőtt a szemeim alatti bőrön kis hámló valamit vettem észre. Próbáltam bekrémezni,mert zavart,ha kifehéredett. Mára ez a folt nagyobb lett és olyan ,mintha véraláfutás lenne,piros is és érzékeny,néha viszket is. Mit tanácsol ,mivel tűntethetném el ? Köszönöm !

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos látatlanban nem tudom megmondani mi a baja, mert viszkető véraláfutással még nem találkoztam. Az lenne a legjobb, ha személyesen felkeresne egy bőrgyógyászt. 

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-17 22:22:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: