• Bőrbetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy kb. másfél hónappal ezelőtt mindkét karom felső részén, illetve hónalj tájon több piros kiütés jelentkezett.Később az orrom hegyén, illetve a szám alsó és felső ajkai körül szintén piros kiütések keletkeztek, amik olyanok voltak, mintha heggesztés során megégtek volna.Hiába kentem hidratáló krémmel ezután sem multak el a kiütések sem az arcomon sem kezemen.Felkerestem egy bőrgyógyászt, aki közölte, hogy ki van száradva a bőröm, és írt rá gyógyszertári kenőcsöt.Kb. 3. hét telt el, a kenőcsök már elfogytak, de a tünet nem múlik.Annyi még talán, hogy egy autószerlő műhelyben dolgozok, ahol van telepítve egy alakatrészmosó, amit ha használok, vagy használnak utána érzem az arcomon ,mert ég.A karom közvetlenül nem érintkezik a vegyszerrel még is ott vannak a kiütések.Korában még nem volt ilyen, v. hasonló.

        Válaszát előre is köszönöm.  

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet allergiás vagy irritatív hatása annak a vegyszernek, és ha azt érzi, hogy az alkatrészmosótól van, akkor azzal ne érintkezzen.

         Dr. Bodnár Edina


         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-16 22:21:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: