• Lábon hegek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         

        Tisztelt Doktornő!

        A lábamon cipő által feltört hegek vannak.piros és lila szinűek.Contractubexel kezelem több hónapja de nagy változást nem látok.A másik gondom pedig ,hogy a talpam szélénél piros a böröm és folyton börkeményedés nőrá de ha azt eltávolítom, ugyanogy nem testszinű egézséges bőr nö vissza hanem szintén piros csúnya bőr.Esztétikailag borzalmasan néz ki.Azt szeretném kérdezni , hogy erre van valami jó krém vagy gyógymód amivel újra szép lehet ne a lábam?ez a gond 1 éve lassan most már problámám , a contractubex nem igazán vált be, valami hatásosabbra lenne szükségem.Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hegesedés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos a piros és a lila szín kb. 1 év alatt fog elhalványodni, ezek nem hegek, ezért nem jó rá a Contractubex gél, kb. 1 év alatt spontán el fognak halványulni. A türelem a legfontosabb, és az hogy kényelmes, inkább egy fél számmal nagyobb cipőt hordjon, mert a bőrkeményedés kialakulását is elősegíti a szűk cipő. A bőrkeményedését megelőzésére a Neutrogéna lábkrémet tudom ajánlani.

         Dr. Bodnár Edina


         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-09 20:14:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel