• Bőrgyógy kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Roaccutant szedek de most azt hallottam hogy mellette semmilyen étrendkiegészítőt nem lehet szedni.Nekem a bőrgyógyász azt mondta hogy csak olyanokat nem lehet szedni amiben A vitamin is van.Igy szedek revalidot,szójavit fortét és protexin candida plus étrendkiegészitő probiotikumot.Most akkor ezeket sem lehetne szedni?Illetve nem étrendkiegészítő de még szedek xyzalt az allergiámra.Ezeket most akkor szedhetem vagy nem?Válaszát nagyon szépen köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a roaccutant témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Roaccutan mellett teljes értékű étkezés mellett nincs szüksége egyéb viatminokra a bőr állapotának javítására. A Xyzalt nyugodtan szedheti.


         
         

         
         


        Kérdés: 2008-12-04 09:50:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?