• Pattanás vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a problémám,hogy a hátamon a bal oldalon van egy kb. 1 cm átmérőjű dudor,ami 2-3 mm-t emelkedik ki a bőrtől és sötét barna,néhol szinte fekete.A jobb kezemmel elérem nehézkesen,és amikor megtapintom nem érzek fájdalmat.Viszont nagyon ritkán szúró szerű fájdalmaim vannak azon a ponton.Már nagyon régóta van rajtam,de eleinte kissebb volt.Azt hittem,hogy egy pattanás,és majd elmúlik,de már kb. 1/2 éve megvan.Nagyon aggaszt,hogy valami komoly dolog ez,mert ilyenem még sose volt.Esetleg készíthetek egy fotót róla,hátha többet tudnak róla mondani.

        Mihamarabbi válaszukat előre is nagyon köszönöm.

        Tisztelettel: Tamás

         

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy témában

        Tisztelt Kérdező!

        Minél előbb forduljon személyesen bőrgyógyászhoz, mert lehet hogy csak egy anyajegy, de lehet hogy egy melanomát hordoz a hátán.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-08 18:12:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy