• Roaccutan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktrornő!Elnézést ezért a kérdésért ami végülis nem is orvosi csak kiváncsiság.Sok helyen olvastam és irta Ön is egyszer egy válaszának valakinek hogy aroaccutan kurában az a lényeg hogy az ember beszedje a testsulya 120szorosát és hogy legtöbben ott követik el a hibát hogy hamar abbahagyják.Az én orvosom is mondta hogy már meg van elégedve a bőrömmel lassan egy-két hónap mulva abba is lehet hagyni.De én mondtam neki hogy én ugy tudom hogy be kell szedni a testsuly 120szorosát ő meg azt mondta hogy igen de nem ilyen bőrnél hanem csak csunya pattanásos bőr esetén.Mindenesetre én mondtam neki hogy szertetném végig szedni mert ugy lennék nyugodt aztán mondta hogy neki végülis mindegy..hát elég fura..Csak a véleményére lennék kiváncsi hogy miért van ez mert fórumokat is olvasgattam hogy sok embernek visszajött de nekik is azért mert az orvos amikor már szép volt a bőrük abbahagyatta ők meg laikusként nem tudták hogy még szedni kellene..Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a Roaccutan témában

        Kedves Kérdező!

        A szakirodalomban az szerepel, hogy be kell szedni a testsúly 120-szorosát annak érdekében, hogy később ne újuljanak ki az aknés problémák. Sőt, mostanában már a testsúly 150 szeresét is mondják. Felnőttkorban, 30 éves kor után is meglévő akne esetén, főleg nőknél még az így beszedett Roaccutan kúra is néha eredménytelen, és később kiújulnak a tünetek. Ha már elkezdte a kezelést, az tanácsolható, hogy szedje be testsúlyának 120 szorosát.

         Dr. Bodnár Edina


         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-08 17:41:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: