• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Azzal a problémával fodulok Önökhöz,hogy vasárnap szeretkeztünk a párommal,azóta neki tiszta piros a himvesszője,olyan mint ha ki lenne száradva,de nem fáj,csak picit ég.Próbáltuk a Canesten nevű krémmel bekenni,de talán rosszabb lett,mint volt.Az előző párjával nem volt ilyen probléma,csak mióta velem van már többször is előfordult.Eddig pár napon belül el múlt,most azonban már egy hete ilyen.Nekem nincs semmi bajom,elképzelhető,hogy mégis tőlem lett ilyen?Mi lehet ez?Válaszát előre is köszönjük!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem használnak ilyenkor óvszert, mert attól is lehet allergiás reakcióként. Ezenkívül lehet irritációtól. Az egész hímvessző pirosságát nem fertőző betegség szokta okozni. Ne kenje a Canesten krémmel, hanem imkább Locoid krémmel kellene megpróbálni kezelni.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 10:53:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tudj meg többet az ekcéma tüneteiről, kezelésének módjáról és megelőzéséről!
        Mi az összefüggés a cukorbetegség és a szívbetegségek között?
      • Hirdetések
      • Infografika és videó