• Csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Több, mint két hete HSG vizsgálat előtt algopyrin injekciót kaptam a fenekembe. Azóta is egy kb 1,5 cm-es csomó maradt a helyén ami érintésre enyhén fáj. Megszeretném kérdezni,hogy ez normális e, hogy ennyi idő alatt sem szívódott fel? Mi a teendőm vele?

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó témában

        Kedves Kérdező,

        Úgy gondolom meglehet, hogy a szúrás helyén egy tályog alakult ki, azt javasolom hogy keressen fel egy bőrgyógyászati szakrendelést ahol amennyiben szükséges megfelelően látják el. Amennyiben tályog alakult ki akkor szükséges a tályog megnyitása a seb kitisztítása.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-07 14:35:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy