• Urológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktor úr/hölgy!

         

        Én egy 21 éves fiatalember vagyok. két tünettel küzdök egyszerre, ami tönkre teszi a nem létező nemi életem, mivel nem merem mutogatni az ellenkező nemnek. az egyik, hogy apró kis fehér kinövések vannak a makkom alján. mintha kicsi kis golyók, vagy nem is tudom mik lennének. nem fáj, nem lehet kinyomni őket, mintha természetes része lenne a testemnek, de én ilyet még nem láttam máson mondjuk egy erotikus tartalmú filmben. szerintem elég hibás dolog. ezenkívűl van még egy problémám, miszerint a herezacskóm oldalán, illetve a pénisz körül folyamatos viszketést érzek, amit nem tudok leküzdeni, ezért kivakarom a bőrt, annyira, hogy néha már fáj, de nem vérzik nem lesz sebes, csak összeráncolódik a bőr és nedves lesz. miután megszárad, olyan lesz, mintha hámlana a bőröm, mintha sebes lenne.

         

        nem tudom, hogy összefügg-e a kettő, vagy sem, de nagyon zavar, most már tennem kéne valamit az ügyben. Ha esetleg rátalált a válaszra, és tudja a gyógymódot, kérem ossza meg velem.

        válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kis fehér kinövések teljesen normális dolgok, de sajnos nem fognak elmúlni. A viszketést pedig legvalószínűbb, hogy gombás fertőzés okozza. Próbálja meg Canesten krémmel kenni naponta 2x.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-02 15:31:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 06:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy