• Hegesedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérem segítségét, milyen kezelés lenne célszerü: kb. 3 hete a hüvelykujjamon, közvetlen a körmömnél megsértettem  és letéptem a bőrt. Azóta ezen a részen ha kiszárad az ujjamon a bőr (pénzt kezelek állandóan) hámlik, és nem akar ujra visszagyógyulni. Egyáltalán nem fáj, csak érzékeny amikor a pénzt számolom.Bőrgyógyász adott 2 krémet, az egyik a sarkamra jó bőrkeményedést jól kezelem vele, a másik egy kicsit zselészerü, nappal beragasztom és ettől most nem szárad ki, de nem is nő vissza azon a részen az eredeti bőr. Egy cseppet ezen a fél cm-es ponton sötétebb, de rendkivül zavaró, nehogy esetleg a pénztől, vagy egyébtől elfertőzödjön. Milyen gyógyitó szert tudna javasolni számomra. Üdvözlettel Marika

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hegesedés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Recept nélkül kapható a Cicaplast nevű krém, amely felgyorsítja a sebgyógyulást. MIndenképpen mindig kösse be a sebet amíg be nem hámosodik.

        Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-04 22:36:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy