• Haemangioma hajas fejbőrön

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 4 hónapos kislányom hajas fejbőrén egy egy forintos nagyságú pár milliméternyire kiemelkedő haemangioma van. Mióta Bioptron lámpával kezelem, azóta nem nött, de kissé feketébb szinű, szárazabb felületű, mintha varasodna. Nem tudom ez jó-e, de az orvosok nem nyúlnak hozzá, mert állítólag 5-6 év és visszahúzódik. Egy orvos javaslatára kezdtem lámpázni a fejbőrét, mivel nőtt és kipróbáltam, mert olyan helyen van, ahol megsérülhet és nem szerettem volna, ha nagyon megnől. Ez a fajta változás jó jel vagy esetleg rossz, mert a gyermekorvos nem tudta megmondani nekem. Válaszát előre is köszönöm, esetleg, ha van ilyen korban valami teendő ezzel a haemangiomával kérem írja meg nekem.

        WEBBeteg szakértő válasza a haemangioma témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az Ön helyében nem nyúlnék hozzá, mert az esetek döntő részében a haemangioma 5-6 éves korra visszafejlődik. Egy időre szerintem hagyja abba a Bioptron lámpázást, hadd nyugodjon meg a terület.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 09:57:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel