• Fogamzásgátló bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!nekem azzal kapcsolatban lenne kérdésem hogy 2.5 hónapja szedem a roaccutant a fogamzásgátlót pedig egy hónapja hagytam abba.Már egész szépen rendbejött az arcom a kezdeti romlási perióduson egy hónap alatt tulvoltam eléggé száradt a bőröm is most viszon ujra elkezdett kicsit zsirosodni ,kicsit tágabbak a pórusok(amik már eddig teljesen összehuzódtak és egy pattanás is kijött:( pedig továbbra is 30 mg-t szedek.Ez betudható a fogamzásgátló abbahagyásának vagy netalán nekem a roaccutan nem hat?vagy nem tudom eléggé kétségbeestem.Fogamzásgátlót viszont többet nem szedhetek mert trombózishajlamom van(ezért kellett abbahagynom).és döntöttem inkább a roaccutan mellett meg a fogamzásgátló amugy se sokat segitett a bőrömön...Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a Pattanásos bőr témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, ez a fogamzásgátló abbahagyása miatt következett be, de ne aggódjon a Roaccutan teljesen rendbe  fogja hozni a bőrét.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-29 09:12:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy