• Májfolt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Kérdésem az lenne ha fogamzásgátló szedése alatt hajlamosabbá váltam a májfolt szeplő megjelenésére akkor ha abbahagyom akkor ez a hajlam megmarad?Ugyanis mig a fogamzásgátlót szedtem nyáron megjelent az arcomon egy halvány májfolt ami még mindig látszik kicsit.Egy hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót szeretnék elmenni szoliba de nem merek mert a kozmetikus szerint sajnos ez a hajlam gyakran megmarad ha a fogamzásgátló mellett megjelent.Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a májfolt témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem marad meg a hajlam, mert azt a hormonok okozzák. De azért még ne menjen szoliba, mert a hormonális státusz csak fél-1 év alatt normalizálódik. 


         Dr. Bodnár Edina


         
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 20:31:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: