• Furcsa pöttyök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő!

        A problémám kellemetlen,és nem szívesen beszélek róla.A péniszemen és a makkom alatt furcsa,apró sárgás pöttyök jelentek meg,de már régebben és már majdnem körbeérik a péniszem a makkom alatt.Mostanában vettem észre,hogy már nem csak ott van,hanem már a péniszemen is észrevettem őket,és néha fájdalmat is érzek ott,ahol megtalálhatók.Kérdésem,hogy ön szerint ez mi lehet??

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Faggyúmirigyek lehetnek, melyek időnként begyulladhatnak.

         Dr. Bodnár Edina


         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-19 19:36:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó