• Napgomba 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A 2009-01-14 22:29:29.-dik.ei kérdést tettem fel.

        Nem , nemhiszem hogy morphea.Néztem róla képeket és olvastam nekem nem olyan.Nem néhány nagy folt hanem kicsik összeolvadva ilyen térképszerű "alakzatot" alkotnak...És van olyan hely ahol már elmult és csak simán pigment hiányos maradt a bőröm (alul a hasamon néhány kis folt), de van ahol nem múlik el rendesen (ahol eőszőr kijött .. csak ott kb 1,5 év után kezdtem kezelni mert nem tudtam mi az..).És nem heges , csak ahhoz tudnám hasonlítani ha széthúzom ott a bőrt.Egyébként mi rá a leghatékonyabb kezelés?

        WEBBeteg szakértő válasza a napgomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, amit most leírt azok alapján a napgomba  a legvalószínűbb. Ha régóta fennállnak a tünetek akkor mindenképpen gyógyszeres kezelést javasolok, kiegészítve a hajas fejbőr Nizoral samponos kezelésével. 

          Dr. Bodnár Edina 
         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-18 21:28:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: