• Kérdés Dr Bodnár Edinához

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Már többször irtam Önnek azzal kapcsolatban hogy egyik napról a másikra kijöttek a szemem alatt az erek a felsőtestemen karomon lábaman mindenhol kirajzolódtak és diane 35-öt szedtem egészen 2 héttel ezelőttig.szedek napi két szem detralexet is az Ön tanácsára.Közben voltam haemotológiai szakrendelésen ahol trombózis hajlamra levették a vért és kiderült hogy van trombózis hajlamom és mondták hogy azonnal hagyjam abba a diane szedését.Most még annyit kérdeznék (a hameotológián legalábbis azt mondták) hogy akkor ugye valószinü hogy a diane okozta nekem ezeket a panaszokat?Ön szerint ha szedem a detralexet és hogy most abbahagytam a dianet el fognak végre halványodni az ereim?mert nagyon feltünőek sajnos..Ha Ön szerint igen akkor kb mikorra várható?ha kimegy a diane a szervezetemből?Kérem válaszoljon mert már sajnos csak ebben élek 2 hónapja:( Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a trombózis témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, valószínű hogy a Diane abbahagyását követően 2-3 hónap múlva csökkeni fognak a tünetek.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-12 22:02:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?