• Nem tudom, hogy ez mi!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt  doktor ur/nő! Nekem egy olyan problémá, lenne amit nem akarok orvos elé vinni, mert félek attól hogy valami ismerőssel futok össze.

        Nekem a péniszemen azon belül a fitymámon és annak szélén fehér pattanásra hasonlito kis nem tudom mik nőttek. Egyre több lett belölle mert ez már vagy két éve igy van de van ugy hogy eltűnik ,van ugy hogy előjön.Állandoan  látszanak és csak néha tünnk el. Valoszinünek tartom hogy uszodában kaphattam el, mert tartos kapcsolatom van és biztos hogy tölle nem lehet ez. Erre szeretném a véleményüket kérni. És szeretném megtudni hogy hogyan lehetne kezelni vagy lehet -e.

        És számomra ez azért fura nagyon mert én semilyen kellemetlenséget neméreztem idáig belőlle.

        Előre is köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínű, hogy faggyúmirigyekről van szó, melynek elhelyezkedése, száma személyfüggő. Lézerrel, ill. elektrokoagulációval el lehet tüntetni.

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-10 18:05:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy