• Kis csomó nemi szerven

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő / Úr,

        két hónapja hagytam abba a fogamzásgátló gyógyszer szedését. Nem tudom, hogy összefüggésbe hozható-e azzal, hogy tegnap (menstruáció előtt pár nappal), kis csomót érzékeltem a nagy szeméremajkam tájékán. Mit gondol? Azonnal menjek nőgyógyászhoz, vagy várjak pár napot? Válaszát előre is köszönöm, Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi szerv témában

        Kedves Éva!

        A csomó a nemi szerven leginkább a szőrtelenítéssel függ össze, mivel lehet, hogy régi szörtősző gyulladása van vagy esetleg egy kezdődő. Szóval, ha nem múlik és nő, akkor meg kell mutatnia egy bőrgyógyásznak, de a nemi szervek borotválását én semmiképpen nem javaslom, helyette a kozmetikus által végzett epilálást.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-09 21:33:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?