• Köröm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok olyan problémám lenne hogy bevolt nőve a nagy lábujjamon a körmöm elmentem egy magán sebészhez aki leszedte a körmöm mert azt mondta hamár kivágja két oldalt ami bevan nőve inkább leszedi mert ugy szép egésséges körmöm lessz ez már 2 éve volt nem mentem vissza hozzá mert közbe kisbabám lett és nem volt időm rá de a körmöm 2 év alatt annyit nőt hogy egy telyes körömhosszat sem és vastag és sárga lett mit jelent ez ha elmegyek ujra sebészhez helyre lehet ezt még hozni lessz ujra normális körmöm vagy már nem?Meg olyat is szeretnék kérdezni hogy a kislányom 6 hónapos és a nagy lábujján a köröm vége visszapördül nem nő egyenesen tovább mit lehet ezzel tenni?előre is köszönöm a segítségét szép napot.

        WEBBeteg szakértő válasza a köröm témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos a megvastagodott, sárga köröm a körömlevétel miatt alakult ki, mert megsérült a körömágy, ami a körmöt termeli. Azért lehet csinálni gombavizsgálatot a körömből, mert ha nem mutatható ki gombás fertőzés, akkor sajnos nem lehet mit kezdeni a körmével. A 6 hónapos gyermekének a körme normálisan is visszapördülhet, magától el fog múlni.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-03 22:30:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 19:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy