• Hogyan kezelhető a hámló pénisz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám nemrégen jelentkezett: először a makkom kezdett el hámlani, és mikor a fitymát felhúztam égető érzést éreztem. Canestennel kezeltem, ami a makk hámlását elmulasztotta. A kiszáradás viszont átterjedt a fitymámra, és terjed felfelé a hímvesszőmön. A kiszáradás erősen hámlik, nagy hámlott részeket tudok róla leszedni, mint mikor az ember leég a naptól. Közben megjelent 2 pici seb, amit az erősen kiszáradt bőrnek tulajdonítok, ezeket neogranormonnal kezeltem, és nagyon szépen gyógyulnak is. A kérdésem az lenne, hogy ez az erős kiszáradás és hámlás gombás betegségnek köszönhető? Mert akkor tovább kezelem az egész felületet Canestennel - ha az jó rá -, mert egyelőre kiszáradás elleni krémmel kenem.

        WEBBeteg szakértő válasza a hámló pénisz, kezelés témában

        Igen, a legvalószínűbb hogy gombás fertőzésről van szó, kenje nyugodtan a Canesten krémmel legalább 2 hétig.

        Üdvözlettel,
        Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-29 16:11:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 15:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy