• Hámló, viszkető bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr az a problémám, hogy a lágyékhajlatomnál, gyakran viszkető érzésem van és a bőröm mintha pirosabb lenne és feszesebb, és ha megvakarom akkor a viszketés felerősödik és a megvakart rész lehámlik, majd a viszketés megszűnik, fél nap vagy 1 nap mulva pedig megint előtör, úgy vettem észre a bőröm ott érzékenyebb lett. Egy fél éve kezeltem krémmel (a nevére már nem emlékszem) és akkor elmúlt. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja ezt és milyen krémmel lehetne kezelni?

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrviszketés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Okozhatja gombás fertőzés, de az is, hogy az összefekvő területek irritálódnak. Pimafucort krém jó lenne rá, de azt csak receptre tudja megvenni.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-03 11:22:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: