• Anyajegy eltávolítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő!November 7-én eltávolítottak egy anyajegyet a mellkasomról.Erre azért volt szükség,mert mindig gyulladt volt.A szövettanom jó lett.Az a problémám,hogy állandóan be van gyulladva a heg,viszket és fáj.fényes a felülete,és kiemelkedő a felszíne,illetve piros.Háziorvosom felírt egy kenőcsöt,azt mondta vadhús nőtt rá.erre kaptam a contractubex gélt.nincs semmi változás.csak rosszabb lett a viszketés is.Sebész orvos azt mondta még varratszedésen hogy körömvirágkrémmel kenjem.mi lehet ez?ennyi idő után nem gyógyul semmit.tényleg vadhús?újra fel kell vágni?válaszát előre is köszönöm.Andi

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos ez keloidos heg, mely a mellkason történt műtéti beavatkozások után gyakran előfordul. Próbáljon meg szilikontapaszt tenni rá, és a hegbe adott szteroid injekció is hatásos lehet.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-27 22:28:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: