• Péniszen gombás fertőzés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! Tüneteim alapján(hámló bőr,viszkető érzés,piros foltok) gombás fertőzésem van néhány napja.Tegnap észrevettem hogy a fitymám nehezebben tudom visszahuzni is kicsit fáj is,mintha összeszükült volt a fityma nyilásánál a bőr.Tegnap óta kenem Canesten kenőcsel és kamillázom .A kérdésem az lenne hogy tehetek e még valamit a mielőbbi és teljes gyógyulás érdekében és gyógyulás követően nem e lesz szükebb a fitymám azon része mint a tünetek elött? Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Canesten krém jó hatású lehet, de ha ez visszatérő probléma, akkor szájon át kellene gombaellenes gyógyszert szedni. Sajnos a gyulladás után szűkülhet a fityma, főleg ha többször előfordul.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-17 20:57:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 08:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy