• Gyermek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor nő!szeretném megtudni 6-éves kisfiamnak nagyon ki ábrázolódnak a mellkasán hasán az erek,normális dolog ez?és talpán elkezdett hámlani a bőr szinte sebes,mitől lehet?válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, normális dolog, alkati kérdés. A talp hámlása allergiás folyamatra utalhat, amely lehet a cipő anyagától, vagy a ragasztószertől, cserzőanyagtól, a zoknik színanyagától, műszáltartalmától is. Forduljon allergológia szakrendeléshez, ahol ún. epicutan teszt segítségével ki udják vizsgálni az allergéneket.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-14 21:07:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel