• Szójavit forte

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Webdoktor!Most fogom abbahagyni a diane 35 szedését mert elég sok mellékhatás jött ki rajtam többek között pl mióta szedem a hajam is hullani kezdett ami eddig nem volt jellemző.Félek az abbahagyástól főleg a hajhullás terén hogy még rosszabb lesz.Önnek mi erről a véleménye?Egyik ismerősöm ajánlotta hogy szedés abbahagyása után szedjek szójavit fortet ami segitségével kicsit hamarabb helyreáll a szervezet hormon szintje.Ez igaz,segitene?Már most elkezdtem revalid kapszulát szedni illetve hajszeszt is vettem hátha segit valamit.Tanácsát,véleményét előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A Diane 35 a fokozott hím nemi homron túlsúly és az amiatti hajhullás és fokozott pattanásokara van. Mivel magának a gyógyszer mellett hullik a haja, akkor ott bizony valami más van. A leggyakrabban valami góc a szervezetben. Tehát el kell mennie góckutatásra, amit meg kell csinálni, mivel emiatt lehet a hajhullás. Sőt biztosan. Szóval menjen el bőrgyógyászhoz, aki elküldi nődikohoz, majd fogászhoz, majd fülészhez, és ki kell deríteni mi okozza magának a hajhullást.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 22:27:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Udvozlom! Kb. 1 evvel ezelott kezdodtek el a fenek koruli viszketo problemaim, van az anusztol egy kb. 5-6 cm-re balra egy nagyon kicsi pukli, epp hogy erezni lehet, ott szokott viszketni. Sokszor addig kaparom, amig egyfajta nedvesseg jon belole, nem...