• Pattanás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Már több kérdést is feltettem Önnek a roaccutannal kapcsolatban és nagyon szépen köszönöm eddigi válaszait.Ma voltam vissza a bőrgyógyászhoz felirta a roaccutant.De 40 mg-t kell szedjek naponta és egy hónap mulva kell visszamenni.Azt mondta hogy kb 5-6 hónapig kellesz szedni.Ő is azt tanácsolta hogy még szedjem kb 3 hónapig a diane 35öt és utána hagyjam abba ugyhogy akkor még kibirom ezt a pár hónapot.Na mármost csak annyi kérdésem lenne hogy mire számithatok ha ilyen nagy dózisban szedem és még nem hagyom abba a dianet?Kb meddig lesz rosszabb a bőröm állapota mennyivel lesz rosszabb(most nincs rajtam pattanás csak iszonyatosan zsiros)és meddig fog ez az állapot tartani?A bőrgyógyász azt mondta hogy egyáltalán nem biztos hogy rosszabb lesz de ebben kételkedem mert olyan esetről is hallottam hogy nem tudott vki egy hónapig kimenni az utcára annyi kijött.Meg még annyi kérdésem lenne hogy akkor ha kb három hónapos szedés után abba hagyom a dianet nem lesz semmi következménye(csunya bőr) mert már alig várom hogy abba tudjam hagyni..Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Tisztelt Kérdező!

         Ugyanaz vonatkozik 40mg Roaccutan szedésére, mint 30mg-ra (mert testsúlyra számítjuk ki a dózist: 0,5mg/tskg).

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 21:41:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy