• Roaccutan3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Köszönöm szépen eddigi válaszait.Még lenne egy utolsó kérdésem.Elég sok mellékhatása van nálam a dianénak többek között folyamatosan hizom tőle májfoltok stb.Eddig plusz 5 kg van rajtam.Ezért gondoltam hogy áttérnék egy másikra.Régebben loettet szedtem azzal nem volt semmi gondom igy ugy gondoltam erre térnék át.Jelenlegi bőröm állapota:1 nagyobb pattanás van rajtam illetve a régi foltok,hegek.Most a kérdésem az lenne hogy ha decemberben elkezdem szedni a roaccutant a loettével együtt mire számithatok.Kb mennyire fog romlani a bőröm és mennyi ideig fog ez az állapot tartani?Mikortól várható javulás?Ha a kura végén abbahagyom a fogamzásgátló szedését nem lesz visszaesés?56kg vagyok 172 cm ugy tudom hogy a testsuly 120szorosát kell beszedni mgban.Ön szerint az jó lenne ha napi 20 mg-t szednék?De mondjuk igy kiszámoltam hogy egy évig tartana a kura...:(Válaszát előre ujból köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáló tabletta témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Loette és a Roaccutan együtt hatásos lesz, nem hiszem hogy 1-2 hónapnál hosszabb lesz az átmeneti kicsit rosszabb periódus. Igen, 20-30mg lehet a napi adag, és 8-12 hónapig szedheti a gyógyszert.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 20:53:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: