• Roaccutan2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Köszönöm szépen a válaszát.Még annyi kérdésem lenne ha elkezdem a roaccutant és áttérnék egy alacsonyabb hormontartalmu fogamzásgátlóra a szedés kezdésével egy időben akkor is romlani fog a bőröm állapota?És ez kb mennyi ideig fog tartani?Illetve vagy ha ugy csinálnám ahogy Ön tanácsolta hogy majd a kezelés 4.hónapján hagyom abba a diane35öt akkor már nem lesz ezért visszaesés?illetve még annyi kérdésem lenne hogy a roaccutan minden esetben segit?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a Pattanásos bőr témában

         Tisztelt Kérdező!

        Sajnos romlani fog, ha más fogamzásgátlóra tér át. Ha kb. 4 hónapig szedi a Roaccutant és a Diane35-öt együtt, és csak utána hagyja abba a Diane35 szedését, akkor nagyon valószínű, hogy nem lesz visszaesés. A Roaccutan csaknem minden esetben hatásos, de ez nem jelent 100%-ot, azért vannak kivételek.

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-10 18:05:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?