• Kiütések a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Péniszemen elég sok, pattanásra hasonlító kiütés van, évek óta. Nem csak a pénisz tövébe, hanem szinte a makkig de csak a bőrön. Régebben fordultam vele bőrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy valójában a péniszen elvékonyodott bőr miatt láthatóak a faggyúmirigyek. Szerinte gyakori a férfiak körében, és nincs rá megoldás. Nem viszket, nem fáj. Néha egyik másik mintha begyulladna (talán évente 1x) akkor megdagad picit, pont mint egy pattanás, majd elmúlik. Nincs fizikai hatással a nemi életemre, csupán zavar. Kérdésem az, hogy valóban nem lehet eltüntetni? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütések témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos én sem tudok rá megoldást.

         Dr. Bodnár Edina

         


        Kérdés: 2008-11-13 23:12:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel