• Cicaplast

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Kérdésem az lenne hogy friss heg esetében mennyire hatásos a cicaplast?(kb 4hetes).Sajnos egy nagyobb pattanást kinyomtam mielőtt még megért volna(azóta már nagyon megbántam)azt hittem el fog mulni egy ideig piros volt de mostmár egy kis mélyedés alakult ott ki a bőrömön.Egy hete kenegetem cicaplasttal de semmi javulás:(Ilyen esetekben akkor már csak lézer vagy mikrodermambráziós kezelés jöhet szóba?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a lézerkezelés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Cicaplast hatásos szokott lenni, de hónapok alatt halványodik el a heg. Azokat a hegeket érdemes lézerrel kezelni, melyek 1 év alatt sem múlnak el lokális kezelés hatására. 

        Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-06 21:44:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 08:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel