• Pikkelysömör

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő úr a fiam 20 éves és sújos pikkejsömöre van már szinte az egész testét ellepi ez a ronda kór .Azt szeretném megtudni hogy van e már hatásos gyógymód erre a betegségre a fiam már anyira elvan keseredve hogy nem is akarja magát már bekenni a kenőcsökkel amiket a bőrgyógyász felír nek.kérem önöket ha tudnak valamit segítsenek előre is köszönöm segítségüket

        WEBBeteg szakértő válasza a pikkelysömör témában

        Tisztelt Kérdező!

        A pikkelysömör kezelésére fénykezelés, számos gyógyszer, és ezek hatástalansága esetén infúziós vagy injectiós kezelés jön szóba,melyek csaknem minden beteget tünetmentessé tesznek. Azt tanácsolom, keressen  fel  Psoriasis Szakrendelést (pl. a Debreceni Bőrgyógyászati Klinikán) (Beutaló és előjegyzés szükséges).

        Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-05 08:49:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: