• Reggelre badagad

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő Pár hete minden reggelre bedagadnak a szemeim.Hétvégén,mikor 9-10 órát alszom ugyanúgy,mint hétköznap az 5-6 órás alvás után.23 éves vagyok,festem a szemem,de nem használok semmi újat ami miatt ez lehetne.Pár óra múlva elmúlik.3 éve dolgozom számitógép előtt,egy éve voltam szemvizsgálaton,mindent rendben találtak. Nyár óta járok bőrgyógyászhoz a homlokomon és az orrom melett lévő piros pöttyök miatt.3 alkalommal voltam,utoljára gyógyszert,kevert krémet,és a DUAC nevű kenőcsöt kaptam,amitől egyik reggelre tiszta piros lett,pöttyös,és bedagadt a fejem.Kaptam injekciót,10 db-os Telfast nevű gyógyszert,és kevert krémet.Rendbe is jött a az arcom.Viszont azóta dagad be reggelre a szemem.Elképzelhető,hogy a kenőcs miatti allergia miatt van ez?Forduljak vele orvoshoz? Segitségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a bedagadt szemek témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha akkor a Telfasttól rendbejött az arca, akkor nem a Duactól van a szemhéjak bedagadása. Vesebetegség esetén szokott ilyen jellegű panasz lenni, ezért azt tanácsolom forduljon háziorvoshoz.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-05 08:55:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy