• Mi ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        apukám térdén és a könyökén durva,hámló bőr van,viszket,elhalt száraz bőr hámlik leróla,írtak már rá kenőcsöt,de nem javul semmit,hasonlít a pikkelysömörhöz,már a családban van egy pikkelysömörös beteg,kipróbáltam a pikkelysömmöre írt kenőcsöket de ez sem használ.Mi lehet ez? Mit használjak rá? Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a pikkelysömör témában

        Tisztelt Kérdező!

        Szerintem pikkelysömörről van szó, mely nem mindig reagál jól krémekre. Ilyen esetekben szóba jön a fénykezelés is.

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-28 22:10:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy