• Gombás kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném kérdezni,h ön szerint ha megállapította a nőgyógyászom,h hüvelygombám van írt fel kúpot,kenőcsöt Pimafucint kenhetem én a hátamra is ha ugyanolyan kiütéseim vannak mint az ágyékomnál két oldalt?mivel terhes vagyok,a Canestent nem kenhetem régen attól múlott el,de mivel állapotos vagyok így csak a pimafucin krémet írta fel az orvosom.ön szerint a hátamra is lehet kennem?és semmi baja nem lesz a magzatomnak tőle,nem?mivel ha hüvely bemenethez kenhetem,és két oldalt is,a hátamra miért ne?Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Tisztelt Kérdező!

         Igen, természetesen kenheti a hátára is a krémet, és nem lesz semmi baja a babának tőle.

        Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-16 10:42:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: