• Pikkelysömör

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno! 2005-ben pikkelysomort allapitottak meg esetemben.Arrol tajekozodtam, hogy ez az immun rendszer betegsege, es egy eleten at elkiser.Eddig a jobb orcimpamon jelentkezett, aztan 1 evig tunetmentes voltam, majd ismet jelentkezett es 5 honapig ismet tunetmentes volt.Juniusban bio, csak novenyi anyagokat tartalmazo hajfestekkel festettem be a hajam, mivel kisse fura, egeto erzest ereztem rovidebb ideig hagytam fennt a hajamon, mint az utasitason szerepelt.Tunetem azutan nem volt, illetve 2 hete jelentkezett, piros foltokban, 3 darab a fejboromon, egy a halantekomnal, ellege fajdalmas volt es szaraz hamreteg boritotta, ami folyamatosan hamlott, 3 alkalommal bekremeztem es elmult.Kerdesem lehet ez a hajfestektol, amugy azota nagyon korpas a hajam, illetve a pikkelysomor mar ott is jelentekezett? Fontosnak tartom megemliteni, hogy az utobbi honapban nagyon stresszes volt az eletem. Varom szives valaszat Koszonettel Mackota

        WEBBeteg szakértő válasza a pikkelysömör témában

        Tisztelt Kérdező!

        A pikkelysömör  romlását elősegítheti a stressz, és bármi irritáló anyag, trauma is. Sajnos a hajas fejbőrön is előfordul pikkelysömör, sőt sokszor ott alakul ki először. Személyesen keressen fel bőrgyógyászt, mert nagyon jó samponokat lehet receptre írni pikkelysömör esetén.

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-12 23:07:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 17:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?