• Keloid

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Irtam Önnek azzal kapcsolatban hogy minden ok nélkül mintha egy pattanáshely,heg keletkezett volna az arcomom(előzetes pattanás nélkül)Erre Ön azt irta hogy valószinüleg keloid hegről van szó de utánaolvastam az interneten és azt irták hogy ezek a hegek általában vaskosan a bőr szintjéből kiemelkedőek de nekem inkább a bőr szintjében van vagy inkább enyhén besüppedő halvány rózsaszin folt.Mi lehet ez?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hegek témában

         
        Tisztelt Kérdező!

        Igen, a keloid kiemelkedik a bőrfelszínből, de egy heg lehet besüppedt is. Sajnos az okát nem tudom megmondani, és nagyon jó lenni megnézni, megtapintani, hogy a megfelelő kezelést megkapja.  

          Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-11 00:04:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?