• Lehet sipolytól hajhullás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Fiam 17 éves, és hullik a haja. Magas vérnyomásra Ednytet szedett, akkor vettem észre, hogy kezd hullani a haja. A gyógyszert lecserélték Diovanra, de továbbra is hullik. Góckutatáson voltunk, (vérvétel, fogászat, gégészet)nem találtak semmit. Bőrgyógyásznál is voltunk, írt fel E és C vitamint és Cinket, azt beszedte, valamint Alpicort hajszeszt, de azt nem váltottam ki, mert olvastam róla, hogy férfiaknak nem ajánlott. Vitaminkészítményeket is vettem, (Revalid, Supradyn, Biovanne)de nem igazán használt. 1 hete kialakult egy tályog a farkcsontnál, ami alatt sipoly van, és műteni is kell. Tudomásom szerint ez is gócnak számít, Ön szerint lehet-e összefüggés a hajhullás és a sipoly között, ha nem mit tudna ajánlani a hajhullásra?

        WEBBeteg szakértő válasza a hajhullás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet összefüggés a kettő között, és a műtétet ki kellene egészíteni antibiotikum szedéssel, mert a műtét még jobban fellobbanthatja a hajhullást, mert olyankor szóródnak a baktériumok. Az alpicort oldatot nyugodtan használhatja, az Alpicort F-t nem alkalmazhatják férfiak.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-08 16:06:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?