• Faggyúmirigy eltömődése a makkon, elmúlik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Régebb óta a péniszemen, a makk alján fehér pattanásszerűségek jelentek meg. Ahogyan utána olvastam, mindenhol azt irták, hogy a faggyúmirigy eltömődött. Nem kell piszkálni, nem kell kinyomni. Viszont többet nem találtam, pedig lenne még kérdésem. Megköszönném ha ebben ön tudna segiteni. Kérdéseim: -Ez el fog múlni? -Ha nem, mit lehet tenni ez eltűnése érdekében? -Mi lesz ha piszkálom, kinyomom? -Mi a kialakulás oka? -Több is jöhet?

        WEBBeteg szakértő válasza a faggyúmirigy témában

        Tisztelt Kérdező!

        A makk alján teljesen természetes dolog, hogy apró mirigyek vannak, nem fognak elmúlni, és nem is kell hozzájuk nyúlni, mert ha kinyomja, úgyis újra termelődik.

        Dr. Bodnár Edina



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-09-08 22:50:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 10:32

        Tudjon meg többet: faggyúmirigy
      • Kérdések és válaszok a témakörben: