• Mik ezek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        legelöször a hatamon fedeztem fel egy pattanas szerüseget!csak ez egy het utan fajdalmas volt!ket het utan durrant ki es renger´teg genny jött ki belölle!most egy juk van ott!aztan a honom alatt jött egy kissebb ugynojan 1 het kinyomtam es nagyon sok veres genny genny!most a kkezemena csuklomnal volt egy!kemeny faj es igen be van dagadva!ma reggel hosszu piszkalas utan kinyomtam es ugyanazok a tünetek voltak?mi ez?vagy csak az new hibam mert piszkos kezzel piszkaltam?felek!nehogy valammi komoj legyen kerm valaszoljanak!üdvözlettel!Henrietta

        WEBBeteg szakértő válasza a szörtüszőgyulladás témában

        Kedves Henrietta!

        Gennykeltő baktérium okozta szőrtüsző gyulladás volt a háton és a hónaljban, és a kezével terjesztette át a többi területre. Azt javaslom, hogy piszkos kézzel ne nyúljon a "pattanásokhoz", sőt  az a legjobb, ha nem nyomkodja ezeket, mert a mélyebb szövetekbe préselheti a gennyel együtt a kórokozó baktériumot súlyosabb szövődményt okozva.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-06 17:48:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy