• Pigmenthiány.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kérdésemre a válaszát megkaptam.Köszönöm szépen.Mit mondjak? Igen elkeseredtem! 33 éves vagyok,és most már soha nem tűnnek el a pöttyeim! Azt szeretném még megkérdezni,hogy mitől alakult ki ez nálam,és bár teljesen eltüntetni nem lehet,azért valahogy tudom enyhíteni? És mit tegyek,hogy ne jöjjön még több elő? Köszönöm! Erzsó.

        WEBBeteg szakértő válasza a pigmenthiány témában

        Kedve Erzsó!

        Ezek a foltok genetikai hajlam alapján napfény hatására alakulnak ki, és nem lehet sötétíteni rajtuk. Annyit lehet tenni, hogy nem napozik, és akkor nem olyan feltünő a színbeli különbség a foltok és a normál bőrszín között. Ha nagyon zavarják a foltok akkor korrekciós alapozót (pl. Dermablend) lehet használni.

        Üdvözlettel:

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-26 10:39:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: