• Apró pattanások az arcon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        és mindig csak egy konkrét részén az arcomnak. Vagy a bal homlokomon, vagy a szám jobb széle körül, amúgy pedig tiszta az arcbőröm. Hallottam már olyat, hogy ennek lelki okai vannak. Ez lehetséges? vagy máshol kell keresgélnem. Előre is köszönöm a segítségeteket!

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanások témában

        A lelki tényezők képesek minden bőrbetegséget rontani, de az említett problémák hátterének vizsgálata mindenképpen szükséges. Lehetséges, hogy nem pattanásosság, hanem esetleg valamilyen vírusfertőzés, esetleg kontakt ekcéma okozza a körülírt bőrproblémákat. Forduljon bizalommal valamelyik bőrgyógyász-allergológus kollégámhoz.

        Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-04-09 14:07:34; Megválaszolva: 2011. július 27., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: