• furcsa pöttyök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kétségbe esésembe írok önnek hátha öntől választ kapok.Problémám szeptember 21 én kezdődött. Figyelmes lettem arra hogy a mellkasomon és a hasamon apró piros pöttyök jelentek meg. A pöttyök nem viszkettek. Ideig óráig látszik aztán eltűnik. Estére viszont előjött megint és már átterjedt az arcomra.Fenistil krémmel bekentem és kalciumot bevettem, Csillapodni látszott a dolog.Miután reggel ugyanúgy előjött elmentem bőrgyógyászhoz. Mire letudta hogy biztos dezodor és parfüm.Kaptam baba mosdatót és Aerus nevezetű gyógyszert. Nem segített a probléma ugyanúgy fenn áll. A pöttyök erősödnek nagyobb és pirosabb de még mindig nem viszket de már a lábamon is előtűnik. visszamentem a doktornőhöz kaptam ugyanazt a gyógyszert ill. valamilyen szteroidos krémet az sem segít.Kérem segítsen valamilyen megoldást találni. Képeket csatolok az első szeptemberi az utolsó mai fotó. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Ferencz Marianna

        Dr. Bodnár Edina válasza a Kiütés témában

        Sajnos képet nem kaptam a kérdéshez. A leírás állhat mosópor vagy öblítő is a tünetek hátterében. Érdemes lenne allergológia szakrendelést felkeresni, ahol kivizsgálnák a tünetek kiváltó okát.


        Kérdés: 2017. október 27., 21:22; Megválaszolva: 2017. november 05., 16:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy