• Folt a lábszáramon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 2017.Április közepe óta van a bal lábszáramon ez a folt. Az elején fájt,duzzadt volt,majd kb 1,5 hónap után magától kifakadt. Véres genny jött ki belőle,nem is kevés.Ezután egy nagyon apró de mély lyuk lett rajta ahol néha napján vizes,sárgás genny szerű folyadék csordogált.A folt azóta ott van,már nem fáj,nem gennyezik csak hámlik viszont elég aggasztó. Voltam háziorvosnál ahol kaptam egy krémet ami ki kellett kevertetni,de semmit nem használt. Majd elmentem magán bőrgyógyászhoz de semmit nem tudtak rá mondani csak kaptam egy antibiotikumot (sumamed 500mg) meg egy krémet amiket rendesen beszedtem/használtam de ugyancsak semmi nem változott. Végül elmentem sebészetre is,ahol megint semmit nem mondtak.Nem foglalkoztak velem rendesen és senki nem is mondott semmit,a kép mai.Köszönöm. (Semmilyen betegségben nem szenvedek,nem tűnt fel,hogy valami megcsípett volna,nem voltam wellnessezni sem.)

        Dr. Bodnár Edina válasza a lábszár témában

        Valószínű, hogy szőrtüszőgyulladás okozta a gennyesedét és váladékozást. Sajnos lezajlott gyulladás maradványa lehet a barna pigmentáció és hámlás a bőrön. Próbálja meg Fucicort krémmel kezelni.


        Kérdés: 2017. szeptember 08., 13:05; Megválaszolva: 2017. október 01., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy