• Nemi betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Párommal óvszer nélküli együttlét után csípő érzés van a makkon illetve alatta, a felső kb 3 cm teljesen be van pirosodva. A makk alatt körben vágásszerűen felsértve a bőr felső rétege egy vékony sávban. Rá egy napra pedig fehéres, túrószerű váladékozás látható. Érintésre igen érzékeny. Páromat nemrég vizsgálták, valamilyen gyulladást találtak nála, Dalacin-t, illetve utána Macmiror Complex-et használt. Milyen betegségre utalhatnak ezek? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Bodnár Edina válasza a pénisz témában

        Gombás fertőzésre utalnak a tünetek, amit Travocort krémmel tud kezelni.


        Kérdés: 2017. szeptember 01., 12:47; Megválaszolva: 2017. szeptember 10., 15:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: