• Mi lehet az oka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Május közepén a hüvelybemenet alsó szélén egy fehér színű bőrkinövést vettem észre.Nem fáj nem nő. egy hónappal később apró hólyagszerű szemölcsök jelentek meg a nagy szeméremajakon belül,olyan mint a pici hólyag.Képet most küldök.Nem viszket nem fáj.Szintén egy hónap múlva a páromnak ugyan ezek a tünetei jelentkeztek. Először a makkon volt a fehér bőrkinövés, aztán a makk területén apró pici hólyagok.-mi lehet ez és milyen szakorvoshoz forduljunk. Tisztelettel várom válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a HPV témában

        A kép alapján HPV fertőzése van. A párját és Önt is párhuzamosan kezelni kell. Forduljanak személyesen bőrgyógyászhoz.


        Kérdés: 2017. augusztus 20., 21:27; Megválaszolva: 2017. augusztus 26., 23:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: