• Éjszakai munkavégzés után szárazság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/Úr! 3 éve fejeztem be egy 1 éves Roaccutan kúrát, azonban még azóta is jelentkeznek a kiszáradás tűnetei leginkább az arcbőrön és az ajkaimon. Éjszakai munkavégzés után sokkal erőteljesebben szárad a testem, nincs étvágyam, rossz a közérzetem. Laborvizsgálat eredményein is látszik hogy a bilirubin a normális érték 2-3-szorosa. Sajnos Gilbert kórt is diagnosztizáltak, de az éjszakai munkavégzést nem szeretném abbahagyni. Mit tehetnék? Milyen orvoshoz kell ilyen esetben fordulni?

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőr szárazság témában

        Nem hiszem, hogy a Roaccutan okozza a problémát. Az emelkedett bilirubin szint miatt belgyógyászati vizsgálatot, a rossz közérzet, étvàgytalanság miatt pedig endokrinológiai vizsgálatot (hypothyreosis?) javaslok.


        Kérdés: 2017. július 19., 10:48; Megválaszolva: 2017. augusztus 10., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel