• HPV szemölcsök elmúlása után óvszer nélkül biztonságos a szex?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Hpv szemölcseim voltak a péniszem nagyjából 1 hónapig ezt kezeltettem és úgy 3 hete teljesen eltűntek.A kérdésem az lenne hogy óvszer nélkül biztonságos a szex?Az orvosom azt mondta hogy ha eltűnik az összes szemölcs akkor már óvszer nélkül is lehet szexelni mert úgy mondta hogy betokozodnak és minimális az esély rá hogy átadom valakinek,de még se nyugtatott meg mert a neten sok helyen azt olvastam hogy még így is fertőz hogy nincs szemölcs. Köszönöm a válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a hpv témában

        Sajnos nem tudom megerősíteni, hogy 100%-ban biztonságos az óvszer nélküli szex, mert a bőr basalis sejtjeiben évekig ott lehetnek még a vírusok. Én inkább a biztonságra törekednék, és óvszert használnék.


        Kérdés: 2017. július 11., 14:06; Megválaszolva: 2017. július 15., 17:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy