• Gyulladás a háton és a szem körül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Tizenévesen soha nem volt problémám a pattanásokkal. Körülbelül egy évvel ezelőtt kezdtek el megjelenni pattanások az arcomon, dekoltázsomon és hátamon. A tüneteket kezeltem rendszeres fertőtlenítéssel bőrradírozással és az sokat segített. Körülbelül egy hónappal ezelőtt ismét rengeteg gyulladás jelent meg főként a hátamon és vállaimon. Sajnos semmi nem használ rá. Emellett először pár hete tapasztaltam a szemem külső duzzanatát, ami apró fájdalmas piros foltokkal társult. Ezeket az apró pici foltok akár nagyon kicsi pattanásoknak is tűnhetnek és közvetlenül a szem alatt jelentek meg. Pár nap alatt eltűntek különösebb kezelés nélkül, de azt követően kétszer is újból előbukkantak. A megjelenéskor fájó duzzadt szemmel ébredek. Nem tudom, ha van összefüggés a két dolog között. Mit tehetek vagy kihez fordulhatok panaszaimmal?

        Dr. Bodnár Edina válasza a piros foltok témában

        Véleményem szerint a 2 dolog független egymástól. A kiterjedt acnek miatt mindenképp forduljon bőrgyógyászhoz, mert van megoldás a problémára.


        Kérdés: 2017. június 26., 14:08; Megválaszolva: 2017. június 28., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: