• Vizfolyás alsó végtagból, nem gyógyuló seb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly okt.ben és nov.ben végeztek nálam érsebészeti vizsgálatot, ami negativ lett és cukrom sincs. Utána neurológiai vizsgálat is volt, de izmaim is rendben vannak, semmi kóros. 1973-ban volt egy bokatörésem, amit többször helyre állitottak, de nem sikerült. Mostanra a porc teljesen eltünt bokámból. A dagadásnak semmi köze hozzá...Az érsebészeti vizsgálatra azért küldtek, mert dagadt az alsó lábszáram, de a kardiológus sem talált szivproblámát. Most megint dagad és hólyagok jönnek a börömön, amik mindennap felfakadnak, és víz folyik belőlük. Már kentem Bepanthen Plussal, körömvirággal, Betadinnal és szórtam Resptyl-Urea porral is, de semmire nem reagál. Háziorvosom kiirt Furomid tbl.t, amit 4 héten keresztül már szedtem,de akkor is jött a folyadék a börömön keresztül. Kérem tanácsoljanak valami. Itt a strand szezon, igy nem mehetek sehova. Köszönöm előre is.

        Dr. Molnár Dóra válasza a Hólyagok a lábszáron témában

        Kedves Kérdező, az eltérés lehet bőrgyógyászati eredetű és nyirokkeringési zavar következménye is. Bőrgyógyászati rendelés felkeresése javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2017. június 26., 11:47; Megválaszolva: 2017. június 26., 22:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: