• Sargas hónalj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web Dr! Másfél éve emésztési problémákkal küzdöm. Mostanában észrevettem, hogy a hónom alja főleg a hajlatnál enyhén sárgás árnyalatú. Eléggé aggaszt mert a sárgaság úgy tudom komoly betegségre utal. A szemem nem sárga csak a szemhéjam naranycssárga kissé. A kivisgálások során az UH-CT, vérvétel, vizelet, széklettenyésztés negatív. Viszont vékonybél dysbacterosi-st lapos keményítőterhelés miatt, továbbá laktóz-fruktóz intoleranciát állapítottak meg. Kreont kaptam a zsíros, bűzös székletemre, de nem segít. Hízni sem tudok. Engem a sárgás hónalj aggaszt, hogy ez mitől lehet? Őn mit javasol? Segítségét előre köszönöm László

        Dr. Bodnár Edina válasza a hónalj témában

        Meg kellene nézni még hogy nincs-e máj vagy epeúti problémája, mert az okozhatja a sárgas bőrszínt.


        Kérdés: 2017. június 03., 21:58; Megválaszolva: 2017. június 23., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel